Varsel

Nu har Oxelösunds kommun lagt ett varsel på 45 anställda. Ganska många i en kommun med 12000 invånare och en konsekvens av den ekonomiska krisen. Det står lite om det i Södermanlands nyheter idag men inga kommentarer från oppositionen finns. Återstår att se dagarna frammåt hur det blir med den saken. Antar att det kommer endel till SN:s insändarsida också de närmsta dagarna med tanke på kommunens tidigare beslut om att höja skatten med 80 öre.

Tyvärr är detta konsekvenser av en blå politik. Självklart är det inte Alliansens fel att vi är inne i en global ekonomisk kris, men Alliansregeringens hantering av krisen är under all kritik. Vi pratar nu om en ungdomsarbetslöshet mellan 25-30%. Detta sker samtidigt som fler jobb försvinner och regeringens satsningar begränsas i det stora hela till skattesänkningar för de som har mest.

Jag tänker på er som nu går i ovisshet om framtiden med stora risker att förlora ert arbete. Det är inte vad jag vill, det är inte vad Socialdemokratin vill. Men det finns inte pengar...
Tror det finns anledning att återkomma till ämnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0