Fisen

Det är inte ofta jag kopierar hela stycken från andra bloggar men nu kan jag faktiskt inte låta bli. Bjuder på en rolig historia som är publicerad av Björn Andersson. Eller är det kanske ingen historia?

Efter en konferens satt kirurgerna i baren och drack. När det började bli onyktra kom de in på deras största triumfer. Tysken sa: vi fick in en kille som klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar var lillfingret. Vårt lag lyckades göra en ny hand, arm och kropp. Så när han tillslut gick till jobbet var han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa. Det är väl ingenting sa en Amerikansk kirurg.  Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som var kvar var håret. Vi gjorde en helt ny kropp och skickade honom på arbete. Han gjorde 50 personer arbetslösa. Den svenske kirurgen tog till orda; en dag då jag var ute så kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen till jobbet och släppte den på bordet. Vi byggde in fisen i ett rövhål, byggde skinkor, satte fast en kropp och tillslut blev det en man. Vi döpte honom till Fredrik Reinfeldt o han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst.


Kommentarer
Postat av: Ulf Andersson

Typisk sossehumor! Du tror väl förmodligen också att det är sant, men den enda sanningen i hela den här rövarhistorien är ju att inte ett ord är sant. Men när sossar skapar humor för sina kollegor, så rör det sig på den här nivån och sanningen som ska stanna kvar är att det är den icke socialdemokratiska regeringens fel att en finanskris som startar i USA och utvecklas samtidigt med en lågkonjunktur får stora återverkningar i nästan alla länder på vår Jord. Då ska Sverige med 52 % av sin BNP beroende av export kunna vara helt oberoende av den minskning andra länder skapar i efterfrågan. Det är så dumt att man undrar om alla sossar är helt obegåvade. Sanningen är ju istället att trots denna finanskris och lågkonjunktur så är det fler som har jobb nu än i sossarnas Sverige under högkonjunkturen.

Datum: 2010-01-31 Tid: 17:56:19
Postat av: Ulf Andersson

Skit på dig din djävla blöjtuffing, som inte vågar visa upp något annat än sossesvammel i dun blogg. Ska du aldrig bli vuxen Matte lille.

Datum: 2010-02-01 Tid: 16:58:43
Postat av: Mattias Pettersson

Tack för dina kommentarer Ulf!Det där med att vara vuxen eller inte... Mognadsnivån i dina kommentarer är ju inte direkt hög. Se humorn i det hela, det är en historia som används från alla läger :)

Datum: 2010-02-01 Tid: 20:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

TrackbackRSS 2.0